Deltagerdagbog Fredag

Vi vågnede op i vores hævede bivuak, som vi havde bygget til patruljedøgn. Der gik omkring halvanden time med at pakke det ned – så det var  ikke så slemt. Efter vi havde pakket alt ned, og meldt klar igen ved hytten, skulle vi evaluerede vi patruljedøgnet. Foruden dette blev vores vores uddannelsesbeviser skrevet individuelt med vores tutor, Lykke.
Bagefter fik vi en super god frokost lavet af vores dejlige køkken. Derefter hørte vi et oplæg om KBU (Kompetencebaseret uddannelse). Det handler om at finde ud af, hvad ens kompetencer er, og derefter sætte sig et mål. Dertil brainstormede vi omkring, hvordan man kan realisere sit mål. Det var super spændende, og man blev mere bevidst om, hvad man egentlig ville.

Så havde vi teffe (en blandig af te og kaffe). Her fik lagkage, da en af kursisterne havde fødselsdag samtidig med vi legede med melbolde. Dette var virkeligt sjovt.Så havde vi endnu et patruljeoplæg, vi skulle fremlægge. Alle havde fået konstruktivt kritik efter Bedstemors Lov (3 konstruktive og en udfordring); så derfor skulle vi forme vores oplæg, og forbedre det efter det. Efter alle de succesfulde patruljeoplæg havde vi patruljetid, hvor vi diskuterede og evaluerede dagen i går og i dag.

Efter oplægget havde vi en halv time til, at gøre os klar til det længe ventede spejder-bryllup! Lars og Signe skulle giftes, og kl. 18.00 stod vi spændt og ventede i det fineste tøj udenfor ved en hjemmelavet kirke. Efter vielsen fik vi lækker 3-retters menu, og vi afsluttede dagen med musik og fest, da brudeparret var kørt hjem.

– Patruljen Redbull