Deltagerdagbog Lørdag

Deltagerdagbog fra lørdag:

Siden I sidst hørte fra kurset, har der været bryllup, og med alt hvad der nu hører til. Der var stor fest, da stabsmedlemmerne Signe og Lars skulle vies. Det gik til med høj stemning, hygge, masser af kærlighed, takt og tone, og sjove (og ret opfindsomme) indslag fra ”familiemedlemmer” (selvopdigtede af alle spejderne, hvor man selv skulle bestemme, hvilken relation vi havde til brudeparret). Efter maden var der fest, til langt ud på natten. Der var endda nogen, der blev oppe hele natten. Det var jo trods alt sidste aften, og der skulle festes  igennem, og skrives i en masse sangbøger og lommebøger.

Her til morgen blev vi vækket klokken 07:00 med musik á la ”Den knald røde gummibåd” og ”Hun vil ha’ en spejder”. Vi fik instrukser på at komme ned i spisesalen efter 12 minutter, hvor der var morgenfut i form af yoga og solhilsen. Efter det fik vi lidt tid til, at pakke og derefter spise morgenmad. Da vi havde spist morgenmad, var der “oprydnings modul”. Dette mindede lige alle om, at nu var tiden inde til snart, at sige “farvel”.

Stemningen er lige nu en smule trykket – både på grund af trætheden efter en laaaang nat (og en hel uges kursus). Men også tankerne omkring, at vi skal hjem er ved at ramme flere af deltagerne, nu hvor en fed uge er ved vejs ende. Den eneste lille glæde ved at komme hjem, bliver nok det at kunne sove.

Det har været herre hyggeligt og mega chill, og vi håber alle på at kunne mødes igen inden for ikke så lang tid. Når vi nu kommer hjem, er det lige ved, at Facebook vil brase sammen af alle de venneanmodninger, der bliver sendt.

Tusind gange tak for denne gang – det har været en fornøjelse.

Blå Køer