Deltagerdagbog Mandag

Søndag aften havde vi byt en leg, hvor vi skulle skrive en leg på et papir og formulere den så en anden gruppe som ikke kendte legen skulle kunne forstå den, og så byttede vi leg og legede en anden gruppes leg, efter det havde vi lejrbål hvor alle grupper havde lavet en sketch som de skulle vise for di andre, og så sange vi et par sange og så gik vi op og fik læst godnathistorien “Max den lille røde traktor” og så skulle vi sove.

Om mandagen blev vi vækket kl. 7 og vi skulle lave morgen fut. her lavede vi motion på pladsen, efter det lavede vi flaghejsning, hvor orange stod for at hejse flaget, da flaghejsningen var færdig gik vi ind og fik morgenmad hvor vi lidt efter lærte bedstemors lov som lærte os at kommentere på en præsentation, og efter det skulle vi ud at bruge bedstemors lov til de præsentationer vi lavede i går, så fik vi frokost, hvor vi der efter skulle ud og lære noget om konflikt håndtering, og lige efter skulle vi ind og have om “den skabende spejder” hvor vi snakkede om det at være spejder, så gik vi ude og havde “teffe” hvor vi lagede BANG.

Derefter havde vi en spændende instruktion om læringsstile. Vi lærte om de forskellige læringsstile og fandt ud af hvilken, der passede til os. Vi fik også lov til at afprøve de fire læringsstile: Seende, Lyttende, Følende og logiske tænkende. og bagefter havde vi patrulje-tid.