Deltagerdagbog Onsdag

I dag startede vi igen ud med en gang morgenFUT, hvor vi blev godt friske og vågende godt og grundigt op.
Efter flaghejsningen og morgenmaden stod der på; Overlev et zombieudbrud. Der lærte vi om at det ofte kan være en god idé at pakke fornuftigt og være lidt primitiv, i stedet for at skulle slæbe rundt på en masse grej som man ofte ikke kommer til at bruge alligevel. og det var FINT! 😉

Efter zombie udbrudet stod den på leg, hvor vi blandt andet legede trække gulerod, britisk bulldog, kramme ståtrold og slurp. Det var en hyggelig aktivitet hvor der ikke var noget stress eller noget vi skulle huske på medmindre vi ville tage legene med hjem til vores egen gruppe efter kurset er slut.

Senere på dagen lærte vi om ankerkendende tilgang hvor vi lærte at selvtillid er som toppen på et træ mens selvværd er roden på træet. selvtillid styrkes af ros (når man bliver rost over man lige har gjort) mens selvværd styrkes af anerkendelse(folk anerkender hvad man er god til, og hvor ens styrker og kompetencer ligger)

Som hver anden dag havde vi teffe(te og kaffe hvor vi legede porno polka(en dans), dansen lavede god stemning for man kunne ikke lade være med at grine på samme tid med vi var forpustede af alt den løben og drejen 🙂

Vi har endnu engang være ved at planlægge patruljeoplæg, hvor vi planlægger en aktivitet til de andre i vores patrulje med en længde på 10 min. på fredag skal vi så lave dem for hinanden.

Vi havde reflesk i aftes hvor vi reflektere over nogle forskellige ting som nogle for staben siger. der er fuldstændig ro imens det sker og vi var en tur alene i skoven og senere sad lige så stille og tænkte mens der spillede stille musik i baggrunden.

Vi sluttede aftenen af med at have en workshop der hed vild og rolig, hvor man selv kunne vælge om man ville være på den vilde del eller den rolige.
På den rolige stod der på walk-N-talk, massere grin og sjov indslag, der stod også på massage og stille afslappende musik imens vi slappede af på madrasser.
Den vilde bestod af hårde prøver, der var bland andet o-løb og grave sig under en rafte.

Vi slutter indlæget her og vil snart op og have putning + godnat historie.
PEACE OUT -De Gule Noder