Deltagerdagbog Søndag

Vi mødtes i Ålborg, hvor vi blev rystet sammen (lege). Så blev vi sendt afsted på hike i patruljerne. Vi fik nogle opgaver, som vi skulle lave undervejs. Det begyndte at regne, og så var det lækkert med det medbragte regntøj, og det varede ved. Efter 4 timers gåtur- ca. 20 km, skulle vi have aftensmad. Vi ankom til en rasteplads, hvor touterne stod med levende fisk i baljer. Dem skulle vi selv fange med de bare næver, og efterfølgende rense så de kunne komme på bålet.

Efter vi havde spist, skulle vi trække lod om, hvor vi skulle sove, og hvor langt der var. Vi endte med at at trække en maskinlade, hvor vi skulle sove. Det var ikke ligefrem varmt, men det var ret hyggeligt, og vi overlevede.

Næste morgen, frøs vi alle sammen. vi stod op 6:00- 6:30. så spiste vi lidt morgenmad. vi var klar til at gå kl. 7:00. Der var ca. 3 km. hen til centeret. vi gik det på 45 min. vi skulle først være ved centeret 8:30, så vi stod og ventede på at vi måtte ind.

Ca. kl. 9:30 fik vi en rundvisning på hele centeret. Efter rundvisningen skulle vi lave en breaker. Så skulle vi lære om spejdermetoder. Efterfølgende skulle vi ud at afprøve det i praksis, hvor vi skulle lave “et døgn på en time”. Det var rigtigt godt – det var super sjovt og fedt. Vi kom på en anden plads. Efter dette var der lækker suppe til frokost.

Efter frokost var der materiale forklarning, instruktionstekniker og kage, som smagte rigtigt godt. Bagefter skulle vi planlægge vores oplæg med baggrund i de gennemgående instruktioner. Herefter skulle vi hver planlægge et oplæg til vores patrulje, som skulle vare maks 10 min., der skal fremlægges i morgen.

Det var alt for nu… Vi er en smule trætte, og vi er ømme over det hele. Men vi har det godt, og vi klarer os.

Hilsen “Golilla” 🙂