Roland 2 – Hvad er det nu, det er?

Hvad er Roland 2

Roland 2 er et kursus for spejdere mellem 14 og 16 år. Kurset kan lære dig, hvordan du planlægger og gennemfører aktiviteter sammen med din patrulje.

På Det Eksperimenterende Roland II får du også inspiration og redskaber til, hvordan du tænker ud af boksen og finder på det vildt fede patruljemøde. På kurset kommer du i patrulje med 6 andre spejdere, og sammen med dem lærer du, hvordan du selv fungerer sammen med andre – er du megagod til at lede, vildt god til at støtte de andre eller megasej til at finde på de geniale idéer? Det vil du finde ud af på vores kursus.

Hver patrulje får tilknyttet det, der hedder en tutor, som hjælper jer med at udfordre og støtte jer. Hvis I fx oplever en presset situation, kan I få en god snak med jeres tutor.

Det Eksperimenterende Roland II

Det Eksperimenterende Roland II er for dig, som vil mere med dit spejderarbejde!
Vi skal ud i det grænseløse univers, hvor alting kan ske, hvor stærke venskaber knyttes, læring er som en leg og inspirationen ingen ende vil tage. Vi vil udfordre dit syn på spejderarbejde samt give dig muligheden for at afprøve din rolle som patruljeleder.
Vi bygger bro mellem dit spejderarbejde og din almindelige hverdag!